• A repjegytől a reptéri transzferig a Prágába repülővel lapon.

Spórolj a prágai belépőkön

Városnéző kártyája Prágának is van, bár a kínálat nem olyan nagy, mint Európa más felkapott fővárosaiban. Arra viszont pont elég az alábbi kettőből álló kínálat, hogy lefedje az aktív utazók és a ráérős városnézők igényeit.

 

Prague Card

Prague-CardA rövid, de aktív látogatásokhoz jó választás a Prague Card. Az két, három vagy négy napra kiváltható kártya kínálata nagyon bő: több mint negyven látnivalóhoz ad ingyenes belépést, és további látnivalóhoz, valamint turisztikai szolgáltatáshoz kisebb-nagyobb kedvezményeket, és amíg tart az érvényessége, ingyenesen utazhatsz vele a helyi tömegközlekedésen.  Jár hozzá továbbá egy útikönyv, valamint tartalmaz egy kétórás ingyenes városnéző busztúrát. A teljes listát itt találod.

A kétnapos Prague Card ára 1280 korona (diákoknak 940), a háromnaposé 1540 korona (diákoknak 1120), a négynaposé pedig 1780 korona (diákoknak 1300).

 

Prague City Pass

Prague City PassA City Pass kínálata kevésbé csapongó, és nem kell kapkodnod vele. Az első használttól számítva harminc napig érvényes kártya a legfőbb kulturális látnivalókhoz enged ingyenes belépést. Emellett kapsz hozzá egy ingyenes hajós, valamint egy ingyenes buszos városnézést, valamint igényelhetsz egy kedvezményes transzfert a szállodád és a reptér között. A teljes kínálatot itt találod.

A City Pass ára 1390 korona (gyerekjegy 990).


[ezcol_1half]Tömegközlekedés[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end]