• A repjegytől a reptéri transzferig a Prágába repülővel lapon.

Így keress szállást Prágában

Hotelben

Prága szállásHa a belvárosi, történelmi negyedekben szeretnél szállást jobb, ha sietsz. Bár rengeteg hotel található a szűken vett belvárosban, ezek gyorsan betelnek, a nyári napokat sok helyen már télen lefoglalják. Ez leginkább az olcsóbb (10-15 ezer forint/szoba/nap) szállásokra igaz.

Ha lecsúsztál a belvárosi hotelekről, vagy szimplán csak jobb áron szeretnéd megkapni ugyanazt a színvonalat, ne félj a külvárosi hotelektől se. Zizkov és Prága 2 negyedekben óriási a kínálat színvonalas, korrekt árú hotelekből, és innen még kényelmesen eléred a főbb látnivalókat Prága kiváló tömegközlekedésével.

 

Szállást foglalnál? Itt megteheted:Booking.com

 

Hosztelben

Hosztel PrágaMint a fiatal hátizsákos utazók kedvelt célpontja, Prága tele van hosztelekkel. A kínálat európai szinten jónak mondható, a hosztelek többsége tiszta, modern és wifivel jól ellátott.

Ha egyedül mész, még nyáron is könnyen találsz 5-6 ezer forintért ágyat 4-14 ágyas szobákban, még a belvárosban is. Ha ketten, vagy kis csoportban utaztok, a kétágyas szobákra 10 ezer forint alatt számoljatok éjszakánként, a négyágyasakra 15-20 ezer forint/éj alatt. Privát fürdőszoba és a konyha jellemzően ezekhez sem jár.

 Booking.com


[ezcol_1half]Repülővel[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end]