• A repjegytől a reptéri transzferig a Prágába repülővel lapon.

Utazás előtt

Mi lesz, ha autóval megyek Prágába? Mennyibe kerül az út és egyáltalán: hol hagyhatom az autómat a városnézés alatt? És ha repülővel megyek, van transzfer vagy marad a taxi? Hol és mikor érdemes Prágába szállást foglalni? Minden kérdésedre találsz választ az alábbi lapokon.

 

Így keress szállást Prágában

Prága hotelA történelmi belváros tele van jó árú hotelekkel, de az igény nagyobb, mint a kínálat, úgyhogy nem árt, ha időben foglalsz. Ha hotelre nem telik sem kell lemondanod a belvárosról, Prága központjában egymást érik a hosztelek. Ha pedig a belvárosban sem találsz semmi jót sincs baj, nincs miért félned a külvárostól.

Prága hoteleiről, hoszteleiről bővebben

 

 

Prága időjárása

Prága télenBár Budapesthez képest sok meglepetéssel nem szolgál, azért nem árt ha tudod, milyen idő vár egy prágai utazáskor. Szerencsére a helyi klíma egész évben alkalmas a városnézésre, de sokat sétálnál, inkább ne télen gyere.

Prága időjárásáról bővebben

 

 

Prágába autóval

cseh autópályaHa autóval mész Prágába, a szlovák és a cseh autópályadíjak mellett számolj azzal is, hol hagyod az autód, amíg a várost járod. A belváros etéren katasztrofális, de a külkerületekben, közvetlen a metrómegállók mellett egy szuper P+R hálózat vár korrekt áron.

A Prágába autózásról bővebben

 

 

Prágába repülővel

utazás prágábaHa repülővel készülsz Prágába, nem árt tudnod, hogy nincs nagy választék légitársaságból. Ebből következően az árak kifejezetten drágák, de legalább a reptérről egyszerű a városba jutni. A menetrendszerinti buszjáratok mellett van itt egy expressz-járat is, amely közvetlen a belvárosba visz.

A Prágába repülésről bővebben

 


[ezcol_1half]GYIK[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end]